Forumregels. Graag even lezen voor je begint met posten.

Gesloten
Gebruikersavatar
Veertjuh
Beheerder
Berichten: 1361
Lid geworden op: wo 24 aug 2011, 23:23
Aantal hovawarts: 0
Locatie: Maarssen

Forumregels. Graag even lezen voor je begint met posten.

Bericht door Veertjuh » do 25 aug 2011, 22:44

Welkom op dit nieuwe Hovawartforum!
Om het overzichtelijk en gezellig te houden, zijn er wat regels opgesteld. Door de voorwaarden bij de registratie op het forum te accepteren ga je automatisch akkoord met het beleid. Het niet navolgen van dit beleid, kan resulteren in een officiële waarschuwing en uiteindelijk in een ban van dit forum.

Onafhankelijk
Álle Hovawartmensen zijn hier welkom, iedereen spreekt op persoonlijke titel en alle club-, vereniging- en fokkersonenigheden blijven buiten de deur.

Algemeen
* Toon respect voor elkaar en meningen van anderen. Behandel anderen zoals je zelf graag behandeld wordt!
* Vloeken en/of grof taal gebruik is niet toegestaan op dit forum.
* In verband met je eigen veiligheid is het niet de bedoeling om telefoonnummers en adresgegevens openlijk op het forum te plaatsen. Wil je deze aan iemand doorgeven, doe het dan in een PB zodat het alleen gelezen wordt door de persoon waar het voor bestemd is. Ook het plaatsen van privé informatie van andere gebruikers, zoals telefoonnummers, e-mail adressen, huisadres en privé-naam is niet toegestaan.
* Als je problemen of een meningsverschil hebt met andere gebruikers van dit forum, praat dat dan op een volwassen manier privé via pb's of e-mail uit in plaats van open en bloot op het forum. Wanneer je herhaaldelijk aangevallen wordt in topics, kan je altijd een PB naar de admin sturen. Zij kan dan kijken of er iets gedaan kan/moet worden.
* We tolereren GEEN discriminatie, racisme, porno, criminele praktijken, aanbiedingen van illegale zaken etc.
* Het is niet toegestaan om berichten die door anderen op dit forum geschreven zijn, te kopiëren naar een locatie elders op internet.

Berichten plaatsen
* Alle berichten op dit forum dienen in algemeen beschaafd Nederlands geschreven te worden. Let op je spelling en interpunctie.
* Gebruik leestekens i.p.v. één lange zin achter elkaar te typen. Houd rekening met mensen met dyslexie of concentratieproblemen.
* Wanneer je een bericht plaatst op dit forum met daarin informatie die je ergens anders vandaan hebt, zoals uit een tijdschrift, boek of website, vermeld dan altijd de bron. Let op copyright, niet alles mag zonder toestemming vermeld worden.
* Controleer voor je een nieuw topic opent of er niet al een dergelijk topic is waar je het bericht kwijt kan of het gewenste antwoord op je vragen kan vinden. Gebruik de zoekfunctie!
* Foto’s die op het forum geplaatst worden zijn maximaal 640x640 pixels, plaats bij grotere afbeeldingen een link naar de foto.
* Quote geen bericht wat net voor jou is geplaatst en alleen bij voorkeur het gedeelte quoten waar je op antwoordt. Dit om ellenlange posten te voorkomen.

Accounts
* Het hebben van meerdere accounts op één IP-adres is niet toegestaan. Als we ontdekken dat je een dubbele account hebt, kan deze verwijderd worden. Hierover wordt wel overleg gepleegd via PM; het zou om een ander gezinslid in dezelfde woning kunnen gaan. Dit moet wel aantoonbaar zijn via de geposte berichten.
* Een accountnaam mag niet uitsluitend cijfers bevatten, de naam moet duidelijk van andere accounts te onderscheiden zijn om verwarring te voorkomen. De letters moeten in de meerderheid zijn.

Avatars en onderschriften
Om ervoor te zorgen dat het forum er niet als een circus uit komt te zien, is er een aantal regels voor de afbeeldingen en tekst opgesteld:
* Maximale afmetingen van het onderschrift bij elkaar: 600 pixels breed en 150 pixels hoog;
* De toegestane grootte van de avatar is beperkt (100x100 pixels);
* Je avatar/banner mag bewegen, maar niet te druk (wat bepaald wordt door de admin);

Vraag en aanbod van honden
* Voor het openen van een topic over een herplaatser, dient eerst toestemming gevraagd te worden aan de admin.

Tot slot
* Wanneer je 1 jaar niet bent ingelogd, wordt er per e-mail een herinnering naar je verstuurd. Log je vervolgens binnen een maand nog niet in op het forum, dan wordt je account verwijderd.
* De beheerder van dit forum heeft altijd het recht om berichten te verwijderen, te verplaatsen of/en aan te passen. Dit zal echter alleen in uiterste noodzaak gebeuren.
* Deze regels kunnen zonder berichtgeving aangepast worden door de beheerder van het hovawartforum.
* Ook wanneer er van de in deze forumregels genoemde zaken geen sprake is, kan de admin het nodig achten een lid van het forum te verwijderen. Dit zal voornamelijk met uitleg aan het betreffende lid gebeuren, maar dat is niet noodzakelijk.

En dan: veel plezier op het forum!

Veronica (Veertjuh), admin.
Laatst gewijzigd door Veertjuh op za 10 nov 2012, 14:47, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Regel mbt topics over nestjes verwijderd. Regel mbt inloggen toegevoegd.
Afbeelding

Gesloten